Let op, wij hebben gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Klik hier om onze openingstijden te bekijken.
TYRECOMPANY.NL
Producten (€ 0.00)
Mijn account
Laagste prijs garantie
Gratis levering
14 dagen retourrecht
24/7 dienst na verkoop

Over TyreCompany.nl

TyreCompany.nl is een online webwinkel voor banden, stalen velgen, lichtmetalen velgen en gerelateerde auto-accessoires. Tyre Company is een internationaal label dat in meer dan 15 landen actief is. In Nederland is TyreCompany.nl dé online banden en velgen aanbieder met het grootste assortiment. Sinds de lancering van TyreCompany.nl zijn wij uitgegroeid tot een bepalende speler in de verkoop van winterbanden, zomerbanden, stalen velgen en lichtmetalen velgen. Naast banden en velgen kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van verschillende auto-accessoires. Vanaf het eerste moment heeft TyreCompany.nl al verder gekeken dan de Nederlandse landsgrenzen. De lancering van verschillende Europese webshops is hiervan een gevolg geweest. De marketing-activiteiten en ICT activiteiten worden van het hoofdkantoor te Nederland uitgevoerd. Het verzenden van alle producten wordt gedaan vanuit veel internationale magazijnen. Tyre Company International heeft afspraken met de grootste fabrikanten in Europa. TyreCompany.nl heeft twee eigen centrale distributiecentra. Het eerste magazijn is gevestigd nabij Tilburg (Nederland) en het tweede distributiecentrum is gevestigd te Düsseldorf (Duitsland). De distributie voor de BeNeLux en het Verenigd Koninkrijk gebeurt hoofdzakelijk vanuit Tilburg of direct vanuit de fabrikant. De distributie voor de overige landen wordt gecoördineerd vanuit Dusseldorf. Vanwege het feit dat TyreCompany.nl met twee grote distributiecentra werkt worden bestellingen doorgaans binnen 48u uitgeleverd binnen geheel Europa (voor enkele Europese landen gelden uitzonderingen, bekijk hiervoor het distributieschema). Kijk voor meer leveringsinformatie op deze pagina). Levering kan via een van de aangesloten (montage)locaties in het gekozen land of gewoon op je huisadres.

Filosofie

De online verkoop (e-retail / e-commerce) is booming en groeiend. Steeds meer Europeanen kopen online producten. Kleding, vakanties of electronische consumentengoederen kopen we massaal online. Dat is voor banden en velgen anders. Momenteel kopen de meeste consumenten (bijna 90%) banden nog via het traditionele kanaal. TyreCompany.nl is van mening dat dit aantal explosief moet groeien. Door een agressieve prijsstelling, uitgebreide distributie (d.m.v. montagelocaties), een duidelijke marketingstrategie en een breed en diep assortiment proberen wij de bandenbranche online te laten groeien. Laat jij je ook overtuigen door onze voordelen? Koop voortaan je banden met de laagste prijsgarantie, kies uit het uitgebreidste assortiment en maak de keuze om voortaan banden en velgen te bestellen bij TyreCompany.nl.

Persinformatie

TyreCompany is graag bereid uitleg te geven over onderwerpen die te maken hebben met onze organisatie. Heb je als journalist of als deskundige een specifieke vraag of ben je op zoek naar medewerking voor een artikel, radio- of tv-programma? Neem dan gerust contact op.

 

Tyre Company.nl B.V. hoofdkantoor

 

Tyre Company B.V.
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk
Nederland

Belgie
Denemarken
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Nederland
Oostenrijk
Polen
Spanje