Let op, wij hebben gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Klik hier om onze openingstijden te bekijken.
TYRECOMPANY.NL
Producten (€ 0.00)
Mijn account
Laagste prijs garantie
Gratis levering
14 dagen retourrecht
24/7 dienst na verkoop

My Tyre Company; het persoonlijke account voor uw banden- en velgenbestellingen

My Tyre Company is je persoonlijke omgeving op TyreCompany.nl. Vanuit hier heb je een compleet overzicht van al je rekeningen en betalingen. Via My Tyre Company kun je eenvoudig je gegevens aanpassen en nogmaals track & trace gegevens opvragen. Eenvoudig je zaken regelen; gemakkelijk thuis vanaf je computer, maar ook als u op vakantie bent.

1. Account aanmaken

Standaard na het aanmaken van je eerste bestelling ontvang je een persoonlijk account. Wil je toch eerder een persoonlijk account op My Tyre Company? Maak er hier een aan met jouw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

2. Inloggen

Als je bent ingelogd bij je bezoek aan TyreCompany.nl.nl, kunnen wij je beter informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden.

Kun je niet inloggen? Controleer of je het e-mailadres juist hebt ingevoerd. Krijg je de melding 'e-mailadres onbekend' dan betekent dit vaak dat je nog geen account hebt. Als je aangemeld bent voor e-mailvoordeel, houdt dit niet automatisch in dat je ook een My Tyre Comany account hebt.

Krijg je de melding 'e-mailadres al in gebruik', dan is er al een account met jouw e-mailadres. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als je met jouw e-mailadres niet meer kunt inloggen, neem dan contact met ons op om je gebruikersnaam (=een e-mailadres) op te vragen.

3. Uitloggen

Log voor je eigen privacy en veiligheid uit nadat je onze website hebt bezocht, zodat een ander niet bij jouw persoonlijke gegevens kan. Bovenaan iedere pagina kun je uitloggen.

Belgie
Denemarken
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Nederland
Oostenrijk
Polen
Spanje