Let op, wij hebben gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Klik hier om onze openingstijden te bekijken.
TYRECOMPANY.NL
Producten (€ 0.00)
Mijn account
Laagste prijs garantie
Gratis levering
14 dagen retourrecht
24/7 dienst na verkoop

Extra service

Bij TyreCompany.nl streven wij naar een zo goed mogelijke service voor jou. Dit is dan ook de reden dat wij een aantal extra services aanbieden. Hoewel het versturen van de online bestelde producten het hart van ons bedrijf is, doen we tegenwoordig veel meer. We spelen in op de veranderende klantbehoeften door het aanbod van onze producten en diensten optimaal daarop af te stemmen.
Zo zijn wij bijvoorbeeld niet alleen meer online bereikbaar, maar ook gewoon op verschillende locaties in onze tyrecompany vestigingen.

-Zakelijk

Tyrecompany.nl richt zich niet alleen op de particulier. Wanneer jij als bedrijf de hulp van tyrecompany.nl nodig hebt staan wij ook voor jou klaar. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via de contact pagina. Heb jij een aantal bedrijfsauto’s die wel een nieuwe set banden en/of velgen kunt gebruiken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! tyrecompany.nl bekend als de goedkoopste velgen en banden aanbieder van Nederland. Neem gerust contact op met onze klantenservice en zij verwijzen jou graag door.

-Verzekeringen

Ook voor voertuigverzekeringen kun je terecht bij tyrecompany.nl. Wij bieden namelijk een aantal verzekeringen aan van grote verzekeringsmaatschappijen. Denk hierbij aan autoverzekeringen en motorverzekeringen, maar ook voor bestelauto’s hebben wij een aantal verzekeringen voor je klaar staan. Let wel op dat bij elke verzekering die je via tyrecompany.nl afsluit je voertuig WA verzekerd moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om een cascoverzekering af te sluiten.
Wat is een cascoverzekering?
Een cascoverzekering vergoedt de schade aan je eigen auto. Het kan zijn dat jij die schade zelf hebt toegebracht. Bijvoorbeeld wanneer je tegen een paaltje aan rijdt. Het kan ook zijn dat de schade ontstaat door ‘buiten af’ of schade die een ander jou aanbrengt. Een cascoverzekering is dus een soort van aanvullende verzekering voor jouw voertuig.

Deze verzekering keert bijvoorbeeld schade uit door:

•    brand
•    ruitbreuk
•    storm
•    hagel
•    botsing met dieren of wild
•    vervoer van de auto, bijvoorbeeld per boot of spoor
•    verontreiniging van de bekleding doordat je kosteloos een gewonde vervoerd
•    Diefstal

-Accessoires

Naast banden en velgen verkopen wij bij tyrecompany.nl natuurlijk ook de nodige accessoires. Wij verkopen bijvoorbeeld: (McGard) slotbouten, autopoetsmiddelen, wieldoppen, sneeuwkettingen, wielbouten en wielmoeren. Zo kunt je er natuurlijk ook voor kiezen het onderhoud en de beveiliging van je voertuig bij tyrecompany.nl terecht.

-Bandenopslag

Voor slechts €5,- per band per seizoen kun jij je banden bij een van onze vestigingen opbergen. Deze zijn dan volledig verzekerd tegen diefstal en brand.
 

Belgie
Denemarken
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Nederland
Oostenrijk
Polen
Spanje